0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

Gak: Izuzetno bitna pobeda na startu

Objavljeno: 27.09.13 u 00:18
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Vaterpolista Radničkog Slavko Gak naglasio je nakon pobede na startu kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Budve da je ova utakmica bila izuzetno bitna za Kragujevčane.

„Ova utakmica je bila jako bitna za nas, jer je prva zvanična koju smo odigrali posle nekoliko meseci. Ima tu i dosta novih momaka i svi znamo da je potrebno vreme da se sve kockice uklope. Jako je bitno da igramo stabilno, pogotovo u odbrani i mislim da smo u tome uspeli, ne računajući par malih propusta“, izjavio je Gak nakon meča.

Iskusni vaterpolista ocenio je naredne rivale Radničkog.

„Ovo je samo prvi korak ka konačnom plasmanu, idemo dalje. Sutra nas očekuju dva duela. Hanover nam nije dostojan problem, osim što je malo nezgodan prepodnevni termin, dok nas u večernjem terminu očekuje Oradea, koja je tu možda i najozbiljniji protivnik“, smatra Slavko Gak.

Sutra se igra dupli program, a Radnički igr aprvo sa hanoverom do 10.30 časova, a kasnije u toku dana od 19.30 časova sa Oradeom.

hotsport.rs/vkradnicki.com

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter