0
Ostali sportovi

Tijana osvojila zlato na juniorskom EP

Objavljeno: 26.09.13 u 22:39

Juniorsko EP tekvondo

Tijana Bogdanović osvojila je zlatnu medalju u kategoriji do 46 kilograma na Evropskom juniorskom prvenstvu u tekvondou u Portugaliji.

„Veoma me raduje ovaj rezultat jer pokazuje da Milica Mandić ima naslednike što znači da će tekvondo još dugo da donosi dobre rezultate. Zahvaljujem se svom stručnom timu koji su zajedno samnom napravili dobru bazu i dobitnu kombinaciju sa zajedničkim programom“, izjavio je Tijanin trener Dragan Jović, inače i trener olimpijske šampionke Milice Mnadić.

Tijana je u proteklih godinu i po dana na 14 turnira osvojila 13 medalja, od čega 12 zlata.

„Ovo je prvo naše zlato u juniorskoj konkurenciji. Nadam se da će povući i ostale naše takmičare da osvojimo još koju medalju. Hvala mom treneru Galetu i našem stručnom timu kao i svim trenerima u klubu. Mnogo su mi pomogli da se popnem na najviše postolje. Sada su preda mnom olimpijske kvalifikacije za mlade na koje želim da se kvalifikujem, pa da u manjem obimu ponovim Miličin rezultat. Ona je moj idol i želim da je sledim“, konstatovala je mlada Tijana Bogdanović član Tekvondo kluba Galeb.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter