0
Auto Moto

‘Ne razumem zvižduke Fetelu’

Objavljeno: 23.09.13 u 16:37

horner

Kristijan Horner je pozvao sve ljubitelje Formule 1 da prestanu da zvižde Sebastijanu Fetelu, jer to nije sportski i fer. Ovo se opet dogodilo posle nove pobede Nemca i to sa 30 sekundi razlike u odnosu na Fernanda Alonsa u Singapuru i to kada je davao intervju posle trke.

„Momak je opet vozio neverovatnu trku. Ono što smo mogli da vidimo je jedna od najboljih njegovih vožnji ikada. I onda vidite i čujete reakciju publike posle trke, to nije sportski.

On kaže da to ne utiče na njega i da ne oseća to. Ali na kraju dana on je ipak samo čovek koji ima osećanja. Kada vozite na ovakav način i date sve od sebe i na kraju dobijete nešto ovako, to za mene nije fer i nije u redu. Nadam se da će sve ovo prestati.“

Navijačima u F1 se valjda smučilo da gledaju mladog Nemca kako neprekidno pobeđuje, ali nije on kriv i zaista mu ne treba zviždati i vređati ga. Nije to zaslužio.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter