0
Domaći fudbal

Čović: Postupak navijača nije u redu

Objavljeno: 23.09.13 u 23:59
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Nakon što je okončan Upravni odbor Fudbalskog kluba Crvena zvezda na kome je trener Slaviša Stojanović dobio podršku za nastavak rada medijima su se obratili čelnici kluba.

Predsednik Dragan Džajić, te Sportski direktor Zoran Stojadinović govorili su uglavnom o treneru i ekipi dok je potpredsednik Nebojša Čović izneo detalje o trenutnoj finansijskoj situaciji u klubu.

„Zvezda ima finansijskih problema. Ovaj dug ne može da se izbriše za par meseci. Naš račun je svaki dan u problemima i blokadi. Trenutna blokada je 11 miliona. Veliko breme je ta situacija i to se uvećava lošim igrama. Ja tazumem da je publika nestrpljiva. Zaposlenima su isplaćene stare obaveze. Nije bilo reči o privatizaciji. Razmišljamo i o tome, pravimo kocept i imamo pozitivan pristup prema toj ideji“, rekao je Čović i dodao je da je UO održao sastanak sa navijačima.

„Imali smo sastanak. Ovo što su navijači uradili nije u redu. Ali kom zvezdašu je juče bilo lako. Ovo je izgledalo tužno, to sam rekao i njima. Sastanak je bio dobar.“ zaključio je Čović.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter