0
Odbojka

FOTO: www.fivb.org

Trijumfom protiv Finske odbojkaši obezbedili meč sa Danskom

Objavljeno: 22.09.13 u 19:27
FOTO: www.fivb.org
FOTO: www.fivb.org

Odbojkaška reprezentacija Srbije zauzela je drugo mesto u grupi C na Evropskom prvenstvu u Danskoj i Poljskoj pošto je u meču 3. kola sa ubedljivih 3:0, po setovima 25:20, 25:23, 25:15, posle samo 72 minuta igre, savladala selekciju Finske pa će u baražu za plasman u četvrtfinale igrati protiv selekcije Danske koja je bila treća u grupi A.

S obzirom da Fincima ovaj meč nije menjao ništa odnosno i u slučaju poraza bi ostali na prvom mestu i tako obezbedili direktan plasman u četvrtfinale ne čudi njihvo nešto opušteniji prilaz u ovom meču, koji su naši reprezentativci umeli maksimalno da iskoriste.

Utakmica osmine finala protiv Danske na programu je u utorak, 24. septembra, a u slučaju trijumfa naša selekcija bi dva dana kasnije u četvrtfinalu igrala sa prvoplasiranim timom iz grupe A odnosno protiv Belgije ili Italije u zavisnosti koja ekipa trijumfuje u meču 3. kola.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter