0
Odbojka

FOTO: www.ossrb.org

EP: Srbija igra za ostanak na turniru (18.00h)

Objavljeno: 22.09.13 u 09:29
FOTO: www.ossrb.org
FOTO: www.ossrb.org

Odbojkaška reprezentacija Srbije teškom mukom je došla do pobede protiv Holandije u drugom kolu C grupe na Evropskom prvenstvu koje se održava u Danskoj i Sloveniji i tako zadržala šanse da se plasira u narednu rundu.

Posle poraza od Slovenije, naši odbojkaši su smogli snage i posle 0:2, uspeli da preokrenu protiv Holandije i zabeleže prvu pobedu na turniru na kojem brane trofej.

„Mi nismo prvaci Evrope koji su se prošetali do evropskog zlata, zadržali kvalitet i još više napredovali. Ovo je ekipa koja se bori za svoj prostor na evropskom šampionatu i jedino sa ovom energijom sa kojom smo igrali poslednja tri seta možemo nešto da učinimo. To je jedini recept za našu igru“, izjavio je selektorIgor Kolaković.

Sledeći rival Srbije je reprezentacija Finske koja je na početku Evropskog prvenstva pobedila holandiju sa 3:1, a potom i Sloveniju istim rezultatom.

Utakmica između Srbije i Finske igra se u danskom Herningu sa početkom u 18 časova.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter