0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

Stojković se vraća u Zvezdu?

Objavljeno: 20.09.13 u 12:51
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Rukometni klub Crvena zvezda mogao bi u narednim danima mogao da dobije veliko pojačanje u vidu reprezentativca Rastka Stojkovića, koji već skoro mesec dana trenira sa crveno-belima.

„Rastko sa nama trenira već oko četiri nedelje. Luksuz je imati njega u timu, on je dve-tri godine bio u vrhu strelaca Lige šampione, prvi pivot reprezentacije, prvi kružni napadač trećeplasirane ekipe u Evropi. Zvezdino je dete. Moja velika želja je da on ostane sa nama. Ovim klincima treba iskustvo na terenu, a to bismo imali sa Stojkovićem u ekipi“ – izjavio je trener Nenad Peruničić u izjavi za Sport.

Međutim, isto tako je jasno da Crvena zvezde bivšem igraču poljske ekipe Viva Kjelce ne može da ponudi platu kakvu zaslužuje.

„To je jasno, ali isto tako jasno je da Rastko u Zvezdu ne bi došao zbog novca, jer mi ne možemo da platimo mnogo, već simbolično. Ukoliko bi potpisao za crveno-bele, u šta verujem, došao bi sa namerom da pomogne ovoj ekipi da napreduje, a ne da zaradi“ – odgovorio je Peruničić.

hotsport.rs/sport

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter