0
Američki fudbal

Smit vodio Kanzas do treće pobede

Objavljeno: 20.09.13 u 08:49

aleks-smit-kanzas

U prvoj utakmici 3. kola NFL šampionata Kanzas Siti Čifsi zabeležili su i treći trijumf u sezoni i to na gostovanju Filadelfiji rezultatom 26:16 (10:6, 6:0, 0:3, 10:7).

Vrlo dobru partiju pružio je gostujući kvoterbek Aleks Smit koji je kompletirao 22 od 35 dodavanja za ukupno 273 jarda. Na drugoj strani nije blistao kontraverzni Majkl Vik pošto je imao manje od 50 odsto uspešnih dodavanja (13/30) uz dve presečene lopte, pa je pala u vodu dobra igra raning beka LeŠona Mekoja koji je pretrčao 158 jardi.

Zanimljivo je da Kanzas od ove sezone vodi bivši trener Filadelfije Endi Rid koji je posle punih 13 sezona na klupi Iglsa promenio klub. Navijači bivšeg kluba mu nisu zaboravili sve što je uradio za njihov tim pa su ga dočekali pravim ovacijama na Linkoln Fildu.

Kanzas će tako makar do nedelje, kada je na programu većina utakmica 3. kola jedini tim u ligi sa sve tri pobede, dok Filadelfija sada ima učinak od jednog trijumfa i dva poraza.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter