0
Ostali sportovi

Izvinjenje SEHA lige Vojvodini, Novosađani pokrenuli promene

Objavljeno: 20.09.13 u 09:25

SEHA-liga-uo

Upravni odbor Regionalne rukometne SEHA lige održao je hitan sastanak povodom najava Rukometnog kluba Vojvodine da će istupiti iz ovog takmičenja zbog propusta na početku sezone.

Uz konstataciju da je srpski prvak bio u pravu i izvinjenje „lalama“ u saopštenju koje vam prenosimo u celosti navedene su i ostale odluke, a najvažnije je da su raskinuti ugovori sa kompanijama koje su bile zadužene za realizaciju televizijskih prenosa i poslove smeštaja i putovanja ekipa.

Na Upravnom odboru SEHA GAZPROM SOUTH STREAM LIGE, održanom 19.09.2013., u Beogradu – Srbija, zaključeni su određeni propusti u komunikaciji ureda SEHA GAZPROM SOUTH STREAM LIGE i RK-a Vojvodina, te je Upravni odbor donio slijedeće odluke:

1) Komunikacija ureda SEHA GAZPROM SOUTH STREAM LIGE i RK-a Vojvodina iz Novog Sada nije bila sukladna važećim propisima SEHA GAZPROM SOUTH STREAM LIGE. Zbog navedenih propusta te nedostatka komunikacije od strane ureda SEHA GAZPROM SOUTH STREAM LIGE, došlo je do propusta u dogovorima oko TV prijenosa. Ured SEHA GAZPROM SOUTH STREAM LIGE, koristi priliku, te se ovim putem ispričava RK-u Vojvodina i predsjedniku, gospodinu Milanu Đukiću, zbog nastale situacije.

2) Zbog gore navedenog propusta i podizanja kvalitete SEHA GAZPROM SOUTH STREAM LIGE, SEHA d.o.o. preuzima obvezu organizirati TV prijenos dvije dodatne utakmica RK-a Vojvodina.

3) Raskida se suradnja sa turističkom agencijom Uniline d.o.o iz Zagreba, te se zaključuje da će ured SEHA GAZPROM SOUTH STREAM LIGE preuzeti poslove organizacije smještaja i transporta SEHA GAZPROM SOUTH STREAM LIGE u sezoni 2013./2014.

Sastanak SEHA GAZPROM SOUTH STREAM LIGE zbog unapređenja kvalitete i organizacije iste, zakazuje se u najkraćem mogućem roku, a na istom bi trebali biti prisutni Predsjednici i Direktori rukometnih klubova, sudionika, SEHA GAZPROM SOUTH STREAM LIGE u sezoni 2013./2014.

Zbog nastalih propusta koristimo priliku te se rukovodstvo SEHA GAZPROM SOUTH STREAM LIGE još jednom ispričava, RK Vojvodina i predsjedniku gospodinu Milanu Đukiću.

Odluke stupaju na snagu odmah.

hotsport.rs/seha-liga.com

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter