Izvinjenje SEHA lige Vojvodini, Novosađani pokrenuli promene

SEHA-liga-uo

Upravni odbor Regionalne rukometne SEHA lige održao je hitan sastanak povodom najava Rukometnog kluba Vojvodine da će istupiti iz ovog takmičenja zbog propusta na početku sezone.

Uz konstataciju da je srpski prvak bio u pravu i izvinjenje “lalama” u saopštenju koje vam prenosimo u celosti navedene su i ostale odluke, a najvažnije je da su raskinuti ugovori sa kompanijama koje su bile zadužene za realizaciju televizijskih prenosa i poslove smeštaja i putovanja ekipa.

Na Upravnom odboru SEHA GAZPROM SOUTH STREAM LIGE, održanom 19.09.2013., u Beogradu – Srbija, zaključeni su određeni propusti u komunikaciji ureda SEHA GAZPROM SOUTH STREAM LIGE i RK-a Vojvodina, te je Upravni odbor donio slijedeće odluke:

1) Komunikacija ureda SEHA GAZPROM SOUTH STREAM LIGE i RK-a Vojvodina iz Novog Sada nije bila sukladna važećim propisima SEHA GAZPROM SOUTH STREAM LIGE. Zbog navedenih propusta te nedostatka komunikacije od strane ureda SEHA GAZPROM SOUTH STREAM LIGE, došlo je do propusta u dogovorima oko TV prijenosa. Ured SEHA GAZPROM SOUTH STREAM LIGE, koristi priliku, te se ovim putem ispričava RK-u Vojvodina i predsjedniku, gospodinu Milanu Đukiću, zbog nastale situacije.

2) Zbog gore navedenog propusta i podizanja kvalitete SEHA GAZPROM SOUTH STREAM LIGE, SEHA d.o.o. preuzima obvezu organizirati TV prijenos dvije dodatne utakmica RK-a Vojvodina.

3) Raskida se suradnja sa turističkom agencijom Uniline d.o.o iz Zagreba, te se zaključuje da će ured SEHA GAZPROM SOUTH STREAM LIGE preuzeti poslove organizacije smještaja i transporta SEHA GAZPROM SOUTH STREAM LIGE u sezoni 2013./2014.

Sastanak SEHA GAZPROM SOUTH STREAM LIGE zbog unapređenja kvalitete i organizacije iste, zakazuje se u najkraćem mogućem roku, a na istom bi trebali biti prisutni Predsjednici i Direktori rukometnih klubova, sudionika, SEHA GAZPROM SOUTH STREAM LIGE u sezoni 2013./2014.

Zbog nastalih propusta koristimo priliku te se rukovodstvo SEHA GAZPROM SOUTH STREAM LIGE još jednom ispričava, RK Vojvodina i predsjedniku gospodinu Milanu Đukiću.

Odluke stupaju na snagu odmah.

hotsport.rs/seha-liga.com

Pročitajte i ovo

VOJVODINA ISPALA IZ KUPA EHF: I to od predstavnika Luksemburga!

Najnovije

‘SPAVAŠ LI’: Dopisivanje Petra Grbića i Stevana Jovetića posle gola Realu je za plakanje od smeha! (FOTO)

Prepiska dvojice bivših igrača Partizana na crnogorski način nema koga neće nasmejati.

HOTSPORT TIKET DANA: Danas ‘gađamo’ nešto sigurnije – golove!

Za vikend favoriti nisu opravdali očekivanja učinkom, pa samo se danas odlučili da pokušamo da pogodimo sa golovima i izabrali smo mečeve po kvotama kladionice ‘Maxbet’.

‘GAZETA’ PROGLASILA, POSLE 16 GODINA: Miloš Teodosić je ovim priznanjem ispisao istoriju! (FOTO) (VIDEO)

Niko drugi to ne bi mogao da uradi, sem njega – velikog Miloša Teodosića.

MA, KAKAV UGOVOR: Zvezda već dogovorila odlazak igrača, on ne želi ni da čuje!

Zanimljiva je situacija vezana za status Stefana Ilića u Crvenoj zvezdi posle dolaska Milana Pavkova iz Radničkog iz Niša.

PROMENA POSLE DUGO GODINA: Đoković oblači ‘krokodila’!

Novak Đoković promeniće dugogodišnjeg sponzora na opremi, japansku kompaniju ‘Uniklo’.

PRŠTALO NA KLUPI PARTIZANA: Džikić besneo na tajm-autu! Kritike za ‘Novicu ubicu’ (VIDEO)

Jedan detalj sa sinoćne utakmice u Ljubljani se posebno istakao, a viđen je tokom tajm-auta ekipe Partizana.

AO: Jankovićeva, Troicki, Lajović… svi su prošli!

Ljubitelji tenisa mogu da budu radosni, konačno je počeo prvi Gren Slem turnir u 2017. godini.

NBA: Marjanović ponovo bez ijednog minuta, ali je Detroit slavio u ‘gradu anđela’ (VIDEO)

Posle tri odigrana meča u večernjem terminu tokom prethodne večeri, noćas su igrana još četiri meča u najjačoj ligi sveta.

SPORT NA TV: Teo u VTB, AKN, NBA, Serija A, Primera…

I ovog ponedeljka čeka nas izrazito raznovrstan program na nekoliko sportskih televizija.