0
Ostali sportovi

Gosti iz EAA posetili Beograd

Objavljeno: 20.09.13 u 14:32

ea-ass

Povodom Evropskog prvenstva u krosu prethodna dva dana, predstavnici Evropske atletske federacije (EAA), posetili su Beograd, u sastavu: Jens Bonami predstavnik Omege, Masimo Manjani Tehnički delegat, Selija Mendez i Nikola Lunoa predstavnici federacije.

Razlog njihove posete bio je napredak u organizaciji Evropskog prvenstva u krosu i način realizacije tehničke organizacije TV prenosa i merenja rezultata na takmičenju.

Za dva dana koliko su proveli u Beogradu, sastali su se sa Slobodanom Brankovićem, direktorom EP u krosu, Anom Todorić, koordinatorom projekta, Milenom Acić, direktorom takmičenja, Predragom Momirovićem, pomoćnikom direktora takmičenja, Nikolom Bilanović, IT menadžerom, Draganom Nestorović, menadžerkom tehničkog informativnog centra i predstavnicima RTS-a.

Obišli su objekat za takmičenje i održali sastanke oko samog takmičenja. Gosti su otišli zadovoljni dosadašnjom organizacijom.

hotsport.rs/ass.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter