0
Ostali sportovi

FIAT i dalje uz vaterpoliste Radničkog (VIDEO)

Objavljeno: 20.09.13 u 14:18

filipovic-vasovic-fiat

Vaterpolo klub Radnički i „FIAT Automobili Srbija“ obnovili su danas saradnju započetu prošle sezone, pa će ova kompanija i u narednoj sezoni biti jedan od sponzora aktuelnog vicešampiona Srbije i osvajača prestižnog Kupa Evrope, koji će ove godine pokušati da napravi i korak dalje, nastupom u Ligi šampiona.

Ugovor o tehničko-finansijskom sponzorstvu, u prostorijama Radničkog, na zatvorenom bazenu SC „Park“, potpisali su Antonio Ćezare Ferara, generalni direktor kompanije FAS i Jugoslav Vasović, sportski direktor kluba, a konferenciji za medije prisustvovao je i Filip Filipović, proslavljeni reprezentativac Srbije i vaterpolista Radničkog.

„U Kragujevcu se u proteklih godinu dana igrao vrhunski vaterpolo, a pehar Kupa Evrope i finalni mečevi u domaćem šampionatu bili su više nego dobra pozivinca da Radnički dobije sve veći broj navijača. Ujedno, to je i bila najbolja preporuka da se saradnja naše kompanije i ovog kluba nastavi i u narednoj sezoni. Na taj način samo potvrđujemo koliko cenimo rezultate, napore da se oni ostvare i značaj koji sport ima i u našoj lokalnoj zajednici“ – rekao je Ferara.

Jugoslav Vasović je izrazio veliko zadovoljstvo što će kragujevački tim i u ovoj sezoni imati veoma značajnu podršku FAS-a.

„Nastavak i proširenje saradnje kompanije FAS i VK Radnički samo je logični sled okolnosti posle izuzetno uspešne prošle godine kako za FAS tako i za naš klub. Bili smo deo istog tima, postizali smo odlične rezultate, siguran sam da ćemo to raditi i ove sezone i činiti ponosne i zadovoljne građane Kragujevca što ova dva izuzetno uspešna kolektiva dolaze baš iz našeg grada“ – istakao je Vasović.

I Filipu Filipoviću, jednom od najboljih svetskih vaterpolista, bilo je drago što je jedna takva kompanija ponovo stala uz njegov tim.

„Sigurnost i zadovoljstvo za sve igrače i klub je kada kompanija kao što je FAS stane iza svih nas. To nam takođe predstavlja i dodatni motiv i obavezu da na pravi način ponašanjem u bazenu i oko njega prezentujemo naš klub i sve one koje nas podržavaju. Sigurni smo da će i ova godina naše saradnje biti uspešna i da ćemo zajedno zabeležiti puno poslovnih i sportskih pobeda“ – smatra Filipović.

Kompanija FIAT Automobili Srbija, pored vaterpolista, podržava i košarkaše Radničkog, a takođe je i jedan od sponzora Olimpijskog tima Srbije. Ulaganje u sport predstavlja težnju kompanije da kvalitetnim i perspektivnim srpskim sportistima pruži najbolje uslove za trening, rad i pripreme.

hotsport.rs/vkradnicki.com

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter