0
TimeOut

Stojketa ostavila Dejana

Objavljeno: 19.09.13 u 11:43
foto:facebook/dejanadeazivkovic
foto:facebook/dejanadeazivkovic

Tek što je napustio (doduše ne i zakonski) bračne vode, golman Partizana uplivao je u avanturu sa manekenkom Dejanom Živković.

Ipak Vladimir Stojković nije dugo opstao u ovoj romansi, jer ga je Dejana ostavila, a razlog raskida je njegova još uvek zakonska supruga Bojana.

Naime, nakon utakmice između Srbije i Hrvatske Stojković se sa društvom provodio na splavu  a specijalno za njega je bila naručena numera “Imam ljubav, ali kome da je dam”, koju je, kako su komentarisali prisutni, posvetio Bojani, što je naljutilo manekenku koja se zbog toga posvađala sa Vladimirom.

„Kada je pročitala u novinama da je Stojke naručio pesmu koja ga podseća na Bojanu, ona ga je napala, došlo je i do svađe, a kako su oboje tvrdoglavi, ni ona ni on neće da popuste“  tvrdi izvor blizak ovom paru.

Od tog trenutka Dejana niti jednom u javnosti nije viđena zajedno sa Vladimirom, a čak je na jednom splavu uočena kako flertuje sa nepoznatim mladićem.

hotsport.rs/alo

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter