0
TimeOut

Sahranjeni braća rukometaši

Objavljeno: 19.09.13 u 12:11

ignjat-i-jevrem_620x0

Više od 500 prijatelja, rođaka, kao i predstavnika rukometnog kluba Partizan i Crvena zvezda u suzama je juče na groblju Orlovača ispratilo braću Ignjata, Jevrema Popovića, te njihovu maćehu Vukicu Stefanović, koji su nastaradli u teškoj saobraćajnoj nesreći.

Opelo tragično nastradalim mladićima i njihovoj maćehi ispred crkve na groblju održao je mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije Radović zajedno sa deset sveštenika.

„Sve su organizovali kako bi se dostojanstveno oprostili od Ignjata, Jevrema i Vukice. Oni su to zaslužili. Čak im i mitropolit drži opelo, ali sve je to džabe kad zlatnih dečaka više nema. Nekim njihovim drugarima je i pozlilo, ne mogu deca da se pomire s gubitkom“ sa suzama u očima priča jedna od rođaka Popovića.

foto:kurir/nemanjapancic
foto:kurir/nemanjapancic

Komemoracija nastradaloj braći održana je juče na Partizanovom stadionu, a oproštajnom skupu prisustvovali su svi igrači RK Partizan, uprava kluba i članovi Sportskog društva Partizan.

„Ignjate i Jevreme, bili ste pravi junaci na terenu, borci i saigrači kakvi se samo mogu poželeti. Ne postoje reči kojima bismo mogli da opišemo bol. Naši treninzi i utakmice neće biti isti bez vas. Nikad vas nećemo zaboraviti, a svaku sledeću utakmicu i pobedu posvetićemo vama“ rekao je jedan od Ignjatovih i Jevremovih klupskih kolega.

hotsport.rs/kurir

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter