Novi sponzor za atletski savez

Asmir+Kolasinac

Još jedan član sponzorskog pula Atletskog saveza Srbije, koji će biti uz našeg šampiona Evrope u bacanju kugle Asmira Kolašinca i rekorderke u bacanju koplja Tatjane Jelače, kao i uz njihove trenere.

Danas 19.septembra 2013.godine, povodom proslave 57-godišnjeg postojanje Čačanske banke i njihovog uspešnog rada, potpisani su sponzorski trogodišnji ugovori sa našim reprezentativcem Asmirom Kolašincem, njegovim trenerom Nikolom Tomasovićem, sa reprezentativkom Tatjanom Jelačom i njenim trenerom Dragišom Đorđićem.

Tom prilikom obratila se Tatjana Jelača : “Unapred se radujem predstojećoj saradnji. Svakako da podrška Banke poput Vaše, puno znači jer predstavlja veliku rasterećenost u finansijskom pogledu. Ono sto ja sa svoje strane mogu da obećam, je reklamiranje i dostojanstveno predstavljanje, Vaše Banke, kao mog sponzora. Uz ovakvu podršku i naša zajednička ulaganja, nadam se najboljim rezultatima na predstojećim takmičenjima, a posebno na Olimpijskim igrama u Riu 2016. godine. Hvala Vam na ukazanom poverenju. Dacu sve od sebe da to poverenje i opravdam. Sa nadom u nove pobede i uspesnu saradnju”

Ovoj svečanosti su pored navedenih prisustvovali i Dragan Jovanović, predsednik IO Čačanske banke, Mirko Gavrilović, direktor sertifikacije SGS Beograd, Slobodan Branković, generalni sekretar Atletskog saveza Srbije, uvaženi gosti i predstavnici medija.

“Sigurno je da ce pored Ministarstva omladine i sporta i Olimpijskog Komiteta Srbije kao i Atletskog saveza Srbije, ovo biti najznačajnija podrška koju ću imati u novom olimpijskom ciklusu. Meni ce veoma mnogo znaciti, jer necu vise morati da razmisljam o  finansijskim problemima, vec cu 100%-tno moci da se posvetim treninzima i dati u tom pravcu svoj maksimum. Kao Evropski Sampion ne smem se i ne zelim, zadovoljiti samo sa finalima na najvecim takmicenjima. Sa podrskom koju dobijam potpisivanjem ovog ugovora, ovako visoki ciljevi postaju blizi i nadam se, da cemo zajednickim radom, uspeti da budemo najbolji i osvojimo Olimpijsku medalju”, izjavio je Asmir Kolašinac.

I za kraj, obratio se generalni sekretar ASS-a, Slobodan Branković : “Čačanska banka a.d. je pravi primer kako jedna domaća banka, pokazuje interesovanje i ulaže u srpski sport, u ovom slučaju kraljicu sportova – Atletiku.

Nadam se da će saradnja između Čačanske banke a.d. i Atletskog saveza Srbije, koju sada započinjemo, biti dugoročna i da ćemo je sa godinama produbljivati na zadovoljstvo svih uključenih strana.“

hotsport.rs

Pročitajte i ovo

ATLETIKA: Još dva drveta od atletskih šampiona

Najnovije

HOTSPORT FANTAZI: ‘I tako’ i dalje na vrhu, Stanković prestigao Grubora na drugoj poziciji (FOTO)

Na čelu tabele je poovo došlo do promena, ali je Slobodan Prodan još uvek suvereno prvi.

SUPERBOL: Gledaćemo Petriotse i Falkonse

Petriotsi i Atlanta Falkonsi igraće ove godine u finalu američkog fudbala NFL, 51. Superbolu.

NOVAJLIJAMA GLAVNA REČ: Vujaklija i Pavkov za ubojiti napad Zvezde (SASTAVI)

Crvena zvezda danas igra drugi poslednji duel u Sloveniji.

KRUŠEVAC SE TRESE: Bivši špic Zvezde blizu, Evropa još bliže (FOTO) (VIDEO)

Nakon najave da će Nemanja Tubić, Nemanja Janičić i Enver Alivodić pojačati Napredak, HotSport je došao do informacije da je veoma blizu povrtaka Filipa Kasalice u srpski fudbal.

NAGRADA ZA POBEDU: Ovako izgleda kada šef struke Partizana časti (FOTO)

Nikolić je svoje pulene nagradio večerom u lokalnom ugostiteljskom objektu.

HOTSPORT TIKET DANA: Sužen izbor, ali tu su dvojke na Bešiktaš i PAOK

Uspeli smo juče da prođemo tiket sa siguricama mada je Arsenal pobedio uz dosta sreće, a danas pored suženog izbora odlučili smo se za mečeve po kvotama kladionice ‘Maxbet’.

HOTSPORT SAZNAJE: Bombe u Kruševcu, tri ogromna pojačanja za Napredak! (FOTO) (VIDEO)

Danas bi trebalo da za superligaša potpišu Nemanja Janičić, Nemanja Tubić i Enver Alivodić.

DOBRE VESTI: Napadač konačno na pripremama Partizana (FOTO)

Priča sa Gabalom nije gotova, pa do daljeg Božinova slede obaveze u Partizanu.

HOTSPORT SAZNAJE: Burno u Novom Sadu, uprava Vojvodine suspendovala Melega (FOTO)

Vezista je navodno odbio ponudu od milion evra, a ona zvanično nije došla, i nije otišao u Budvu.