0
Ostali sportovi

FOTO:STARSPORT

Novi sponzor Olimpijskog komiteta

Objavljeno: 17.09.13 u 17:12
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Vlade Divac i predsednik Izvršnog odbora Vojvođanske banke Marinos Vathis potpisali su u utorak novi ugovor o saradnji, četvrti po redu, koji će trajati do Olimpijskih igara u Riju 2016. godine.

Vojvođanska banka, biće zvanična banka Olimpijskog komiteta i Olimpijskog tima Srbije i posle Igara u Atini, Pekingu i Londonu ponovo biti uz najbolje srpske sportiste.

Predsednik OKS Vlade Divac rekao je da je saradnja sa Vojvođanskom bankom veoma važna.

„Sredstva koja dobijamo od Vojvođanske banke se koriste za naše programe i za sportiste koji se pripremaju za Olimpijske igre u Riju. Ova saradnja je značajna i za nas i za Vojvođansku banku, jer znamo da imamo stabilne partnere u koje verujemo“ rekao je Divac Tanjugu, istakavši da se zahvaljuje Vojvođanskoj banci na dugogosišnjoj podršci Olimpijskom komitetu Srbije.

Divac je dodado da OKS svakodnevno radi na jačanju i proširivanju Olimpijskog pula izrazivši nadu da će i novi, ali i dosadašnji partneri Olimpijskog komiteta Srbije pomoći pripreme srpskih olimpijaca.

„Verujem da će naši sportisti imati maksimalno obezbeđena sredstva da bi svoje programe, planove i pripreme mogli da sprovedu kako treba i da bi od njih mogli da očekujemo rezultate u Riju“ kazao je Divac.

Predsednik Izvršnog odbora Vojvođanske banke Marinos Vatis, takođe je izrazio zadovoljstvo dugogodišnjim partnerstvom sa Olimpijskim komitetom Srbije istakavši da je njemu lično i kolektivu Vojvođanske banke, izuzetna čast što je ta banka četvrti put za redom partner Olimpijskog tima Srbije.

„Radujemo se što ćemo sa srpskim sportistima biti i u Riju 2016, i nadamo se da će naše dugogodišnje uspešno partnerstvo biti percipirano kao pozitivan primer ulaganja u srpske atlete, koji će pratiti i druge, uspešne međunarodne kompanije koje posluju u Srbiji“ kazao je Vatis.

Potpisivanju Ugovora prisustvovali su i reprezentativci Srbije: Ana Bajić u tekvondou, plivač Ivan Lenđer, strelac Nemanje Mirosavljeva i kajakaš Marko Dragosavljević, kojima su svečano uručene olimpijske kartice Vojvođanske banke.

„Bez podrške privrede teško bi se sprovele kvalitetne pripreme, a bez kvalitetnih priprema gotovo je nemoguće ostvariti dobre rezultate“ kazao je reprezentativac Srbije u streljaštvu Nemnja Mirosavljev, koji je istakao da srpski takmičari u pojedinačnim sportovima poslednjih godina od strane države imaju pažnju kakvu imaju sportisti u znatno razvijenijim zemljama sveta.

hotsport.rs/tanjug

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter