1
Ostali sportovi

Pudar spreman za Čagajeva

Objavljeno: 16.09.13 u 17:08

jovo-pudar

Srpski bokser Jovo Pudar obavlja završne pripreme za duel sa bivšim svetskim šampionom Ruslanom Čagajevim, koji će biti uvod u meč godine u teškoj kategoriji izmedju Vladimira Klička i Aleksandra Povetkina.

Pudar završne pripreme sprovodi u kampu „Serbian Fighter“, a sparinguje sa Martinom i Miljanom Rovčaninom, Milošem Jovanovićem i Adnanom Buharalijom.

Pudar i Čagajev će se sastati 5. oktobra na Olimpijskom stadionu u Moskvi, a boriće se za WBA kontinental titulu, a taj meč služi i kao eliminacija za sticanje prava da izazove šampiona u WBA verziji.

Zvanični deo Pudarovog tima na meču u Moskvi činiće menadžer Tomas Rutović, trener Milorad Djurić, mečmejker Luka Popović i sparing partner Martin Rovčanin, a tu će biti i Miljan Rovčanin i Miloš Jovanović.

hotsport.rs/beta.rs

0
0

1 Komentara

  1. Bravo,Jovo Pudar je zaslužio ovu priliku,i pokazaće najbolje što zna,ima moju punu podršku i verujem da može da pobedi tako iskusnog i jakog protivnika,jer pravi primer dobrog,upornog,i jakog boksera je upravo Jovo,tvoji dragi su uz tebe uvek.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter