0
Ostali sportovi

Partizan pružio podršku Babiću

Objavljeno: 16.09.13 u 23:39

vaterpolo

Vaterpolo klub Partizan podržao je večeras Zorana Babića za predsednika Vaterpolo saveza Srbije (VSS), prenosi Tanjug.

Crno-beli su prvo bili za kandidata Demokratske stranke Aleksandra Šapića, ali je Upravni odbor kluba promenio odluku jer se u međuvremenu za prvog čoveka VSS prijavio Babić, šef poslaničke grupe Srpske napredne stranke u skupštini Srbije.

„Povlačenjem kandidature Aleksandra Šapića i donošenjem odluke kojom podržavamo kandidaturu Zorana Babića za predsednika VSS, a nakon dobijanja uveravanja, nadamo se da će država pomoći u rešavanju nagomilanih finansijskih problema u našem najtrofejnijem sportskom savezu, čiji je vaterpolo klub Partizan član. Isto tako, pri donošenju ove odluke, rukovodili smo se interesima JSD Partizan koji je i osnivač vaterpolo kluba Partizan“, navodi se u saopštenju kluba sa Banjice.

Pored Partizana, Babić ima podršku Crvene zvezde, Radničkog iz Kragujevca i niškog kluba Naisa, dok su Šapićevu kandidaturu podržali Singidunum, Zemun i Novi Beograd. Izbori za predsednika VSS biće održani 18. septembra.

hotsport.rs/tanjug.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter