0
Ostali sportovi

Drugi poraz rukometaša Partizana

Objavljeno: 14.09.13 u 21:37

rukomet-partizan-1314

Rukometaši Partizana izgubili su večeras u Skoplju od domaćeg Vardara sa 33:26 (15:10) u utakmici 2. kola regionalne SEHA lige što im je ujedno bio drugi poraz u ovom takmičenju pošto ih je prošlog vikenda savladala Vojvodina.

Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bili su Aleks Dušebajev i Matjaž Brumen sa po šest golova. Kod crno-belih Mijailo Marsenić dao je sedam golova, a jedan manje upisao je Aleksandar Radovanović.

„Sasvim zaslužena pobeda Vardara koja ni u jednom trenutku nije dovedena u pitanje, iako se moj tim borio svih 60 minuta. Nadam se da će igrači naučiti nešto novo iz ovog meča i od ovako jake ekipe. Mi se okrećemo utakmicama u kojima bi trebalo da odnesemo pobedu, pre svega, tu mislim na Lovćen koji dočekujemo u sledećem kolu“ – rekao je trener Partizana Aleksandar Brković posle utakmice, prenosi agencija Tanjug.

Poraz je pretrpela i novosadska Vojvodina koja je na svom terenu izgubila od beloruskog Meškova sa 31:24.

hotsport.rs/tanjug.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter