0
Evropske lige

Barsa nezasluženo savladala Sevilju (VIDEO)

Objavljeno: 14.09.13 u 21:54

dani-alves-slavlje

Nastavljen je pobednički niz Barselone u novom izdanju Primere pošto je u meču 4. kola savladana Sevilja sa 3:2 (1:0),, s tim da je sudija Munjiz jedan od glavnih krivaca za to što Andalužani nisu uspeli da osvoje makar bod na Kamp Noua.

Naime, nakon početnog vođstva Barselone koje je u 36. minutu doneo Dani Alveš gostima je u drugom poluvremenu pri rezultatu 1:0 poništen čist pogodak. Činilo se da će Barselona poklon arbitara maksimalno iskoristiti pošto je Mesi u 75. minutu podigao na 2:0, ali je neizvesnot u meč samo pet minuta kasnije vratio pogotkom Ivan Rakitić.

Kada je Koke u 90. minutu ipak izjednačio svi su poverovali da je pravda zadovoljena, međutim nije bilo tako. Sat na semaforu je otkucavao 93:10 kada je Aleksis Sančez treći put zatresao mrežu gostiju, a zanimljivo je da je glavni sudija meč produžio za tri minuta.

Poput Atletika i Barselona nakon četiri kola ima maksimalan učinak od 12 bodova, dok je Sevilja ostala na svega dva poena.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter