0
Ostali sportovi

Hečkova vodi, prate je Ilić i Helc

Objavljeno: 13.09.13 u 18:13

Golf

Natalija Hečkova, 17-godišnja golferka iz Slovačke nalazi se u ukupnom vođstvu posle prvog dana takmičenja na 12. Internacionalnom amaterskom prvenstvu Srbije. Ona je prvu rundu od 18 rupa odigrala gotovo bez greške i završila sa 68 udaraca. Hečkova je zabeležila pet „birdija“, pet „bogija“ i osam rupa je odigrala par,

Na deobi druge pozicije nalaze se dvojica srpskih reprezentativaca Čedomir Ilić i Ranko Helc sa 72 udarca. Četvrti rezultat ostvario je prošlogodišnji pobednik Mihailo Dimitrijević sa 73, dok je golfer iz Mađarske Marsel Horvat ima 74. Ova četvorka nalaziće se u poslednjem flajtu drugog dana šampionata na terenima Golf kluba „Beograd“ na Adi Ciganliji.

Od srpskih golfera plasman među prvih dvadeset prvog dana ostvarili su Aleksandar Stojiljković na osmom, Vladimir Đukanović, Tamara Palkovljević i Erik Graser na deobi 14. mesta, Goran Stanarević i Puniša Plazina na 17. i Borislav Todorović na 20. poziciji.

Druga runda igra se u subotu od osam časova, a svečano proglašenje pobednika zakazano je za 19 sati. Gledaoci prvi put na terenima golf kluba „Beograd“ imaju priliku da turnir prate sa specijalno postavljenih tribina, koje se nalaze u blizini grina na drugoj i devetoj rupi.

hotsport.rs/sem

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter