0
Ostali sportovi

Preko sto golfera u borbi za prestižnu titulu

Objavljeno: 12.09.13 u 18:48

Golf

U petak u osam časova na terenima golf kluba “Beograd” na Adi Ciganliji i golf kluba „Centar“ u Žablju počinje 12. Internacionalno amatersko prvenstvo Srbije u golfu.

Iz Golf asocijacije Srbije ističu da je sve spremno za najvažniji turnir  sezone, pa čak ni najavljena kiša ne može da pokvari optimizam i veru da će ovo biti najkvalitetnije golf takmičenje ikad u našoj zemlji.

„Ove godine očekujemo jaku konkurenciju, veliki broj igrača iz zemlje i regiona. Ugostićemo mlade golfere i na našu veliku radost golferke iz 16 različitih država. Pozvala bih  sve zainteresovane da se prošetaju do terena na Adi Ciganliji i daju podršku našim najboljim golferima Čedomiru Iliću, Mihajlu Dimitrijeviću, Aleksandri Karadžić i drugima. Ne propustite jedinstvenu priliku da  ispratite najvažniji događaj golfa  u Srbiji i vidite neke od budućih nada iz sveta golfa“, rekla je generalna sekretarka Golf asocijacije Srbije Irena Suturović-Bogdanović.

Titulu internacionalnog amaterskog prvaka Srbije braniće talentovani Mihailo Dimitrijević.

„Ove godine će konkurencija biti izuzetno jaka, jer dolaze veoma kvalitetni golferi iz inostranstva. Prognozira se kiša, zato teren zahteva punu koncentraciju i onaj ko ostane fokusiran i miran do kraja će i pobediti. Velika mi je čast što branim titulu i daću sve od sebe da pehar ostane u mojim rukama“, istakao je Dimitrijević.

Turnir počinje u petak, 13. septembra u 10 časova. Igraće se dve runde po 18 rupa, a planirano proglašenje pobednika zakazano je za subotu oko 19 časova. Prvi put će gledaoci na terenima golf kluba „Beograd“ imati priliku da turnir prate sa specijalno postavljenih tribina, koje će se nalaziti u blizini grina na drugoj i devetoj rupi.

hotsport.rs/sem

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter