0
Odbojka

FOTO: www.fivb.org

Terzić: Italija uvek nezgodna, verujem u polufinale

Objavljeno: 10.09.13 u 20:39
FOTO: www.fivb.org
FOTO: www.fivb.org

Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić rekao je danas da očekuje veoma težak meč protiv Italije u četvrtfinalu prvenstva Evrope, ali je istakao da ekipa ima kvalitet za plasman među četiri najbolje na kontinentu, prenosi Tanjug.

„Igrali smo protiv Italije na Gran priju. Tada smo, nimalo lako, dobili u pet setova. Sigurno je da će i ovaj biti teško. Imaćemo dosta problema, moraćemo da uložimo mnogo truda kako bi dobili. Verujem da imamo snage, želje i mogućnosti da pobedimo Italiju u ovoj, najvažnijoj utakmici na EP“, kazao je Terzić dan uoči utakmice.

Srbija se kao pobednik D grupe prve faze direktno plasirala u četvrtfinale, dok je Italija morala da igra osminu finala u kojoj je savladala Poljsku sa 3:0.

„Italijanska ekipa je promenjena u odnosu na raniji period. Italija je bila vrhunska ekipa, osvojila je dva uzastopna Evropska prvenstva. Sada imaju kombinovanu ekipu, mlađe i starije igračice. Funkcionišu dosta dobro, igraju na isti način kao i pre nekoliko godina“, dodao je Terzić.

Sutrašnji četvrtfinalni duel na EP između Srbije i Italije igra se od 20.30 u Cirihu.

hotsport.rs/tanjug.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter