0
Ostali sportovi

Dimitrijević brani titulu

Objavljeno: 10.09.13 u 12:10

 mihailo-dimitrijevic-golf

U organizaciji Golf asocijacije Srbije ovog vikenda na terenima golf kluba “Beograd” na Adi Ciganliji i golf kluba „Centar“ u Žablju održaće se 12. Internacionalno amatersko prvenstvo Srbije u golfu.

Prema najavama organizatora, na ovom prestižnom takmičenju učešće je prijavilo preko stotinu golfera u različitim kategorijama, uz dolazak igrača iz čak 16 država.

Titulu internacionalnog amaterskog prvaka Srbije braniće Mihailo Dimitrijević, a u konkurenciji će biti i ostali perspektivni srpski reprezentativci u obe konkunrencije.

Bez obzira na najavljeno zahlađenje i padavine, takmičenje će se odvijati po planu, a trenutni rezultati mogu se pratiti na kablovskom kanalu „Golf klub“, koji će se uključivati uživo sa terena na Adi, a koji će u toku naredne nedelje emitovati najzanimljivije delove ovog takmičenja.

Turnir počinje u petak, 13. septembra u 10 časova. Igraće se dve runde po 18 rupa, a planirano proglašenje pobednika zakazano je za subotu oko 19 časova. Prvi put će gledaoci na terenima Golf kluba „Beograd“ imati priliku da turnir prate sa specijalno postavljenih tribina, koje će se nalaziti u blizini grina na drugoj i devetoj rupi.

hotsport.rs/sem

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter