0
Ostali sportovi

Tamara Palkovljević slavila na startu jesenje sezone

Objavljeno: 09.09.13 u 13:52

Unika celendz

Talentovana juniorka Tamara Palkovljević pobednica je trećeg Mastersa sezone, „Unika golf čelendža“, koji je odigran na terenima „Golf kluba Beograd“ na Adi Ciganliji. Ona je zahvaljujući bruto rezultatu od 161 slavila posle dvodnevnog uzbudljivog takmičenja.

U A kategoriji najbolje neto rezultat imao je Zoran Mirkov sa 140 poena. Na drugom i trećem mestu bili su Branislav Žegarac sa 144 i Aleksandar Helc sa 148 poena.

U B kategoriji viđena je najveća konkurencija – čak 33 takmičara. Najbolji je bio mladi Marko Đorđević sa 40 bruto poena. U neto brojanju, najbolji rezultat ostvario je Darko Jovanović sa 74 poena ispred Miloša Aleksića sa 70 i Lazara Pantelića sa 69.

U C kategodiji trijumfovao je Aleksandar Flanđunis sa 40 bruto poena. Neto pobednik je Đorđe Zečević sa 76, a na drugom i treće mestu sa bodom manje završili su Dejan Simić i Dragan Đuričić.

Pojedinačne nagrade dobili su Tamara Palkovljević i Lazar Pantelić koji su izveli najduže udarce, dok je iskusni Aleksandar Stojiljković imao udarac iz prve najbliži rupi.

Posle trećeg Mastersa sezone, na terenima Golf kluba Beograd na Adi Ciganliji, ove nedelje igraće se jedno od najvažnijih takmičenja godine, 12, Internacionalno amatersko prvenstvo Srbije, koje je na programu u petak i subotu.

hotsport.rs/sem

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter