0
Ostali sportovi

Ilić drugi, Dimitrijević četvrti u Bugarskoj

Objavljeno: 09.09.13 u 11:55

Golf

Srpski reprezentativac Čedomir Ilić zauzeo je drugo mesto na devetom Otvorenom amaterskom golf šampionatu Bugarske. On je trodnevno takmičenje u Golf klubu Pravec završio sa 214 udaraca, dva više od pobednika Aleksandera Klešča, a čak 13 manje od trećeplasiranog Luke Buskjonija.

Otvoreno prvenstvo Bugarske privuklo je čak 112 golfera iz 23 zemlje što značajno daje na važnosti rezultatima koje su postigli srpski igrači.

Ilić je bio izvanredan prva dva dana u kojima je beležio 68 i 71 i imao je udarac prednosti u odnosu na tada drugoplasiranog Austrijanca Aleksandera Klešča, međutim trećeg dana je ostvario najslabiji rezultat, što je uticalo na konačan plasman.

Mihailo Dimitrijević je takođe bio izuzetno dobar. On je prvi dan odigrao 72, drugog 80, a trećeg, kada je bio u istom flajtu sa Ilićem 78, pa je u ukupnom skoru bio četvrtoplasirani.

U konkurenciji su bila još dvojica perspektivnih srpskih golfera. Ranko Helc je samo zbog velike treme prvog dana odigrao nešto lošije, ali je na kraju ipak ostvario izvanredan rezultat zauzevši osmu poziciju, dok je 18-godišnji Andrej Stanarević bio 21.

Glavna zvezda takmičenja bila je 15-godišnja Albani Valenzuela iz Švajcarske koja je slavila u konkurenciji dama, upisavši poslednjeg dana izvanredan rezultat od 67.

hotsport.rs/sem

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter