1
Odbojka

FOTO: www.fivb.org

Srbija doživela poraz, a imala pet meč lopti

Objavljeno: 06.09.13 u 19:38
FOTO: www.fivb.org
FOTO: www.fivb.org

Odbojkašice Srbije doživele su poraz na startu Evropskog prvenstva koje se održava u Nemačkoj i Švajcarskoj. Izabranice Zorana Terzića izgubile su od Bugarske sa 2:3 (25:23, 25:13, 22:25, 28:30, 13:15)

Imale su odbojkašice Srbije problema sa protivnicama u prvom setu. Tek pred kraj su prelomile u svoju korist i povele. Srbija je u drugom setu zaigrala na vrhunskom nivou i udvostručila svoje vođstvo.

Bugarke su tokom celog trećeg seta imale prednost. U jednom trenutku bilo je 17:23 za našeg rivala, a onda je naša selekcija napravila seriju i prišla na samo poen zaostatka. Reprezentacija Bugarske ipak osvaja naredna dva poena i smanjuje rezultat.

U četvrtom setu naša selekcija je stigla do pet meč lopti, ali ih nije iskoristila. Posle velike borbe Bugarke su na kraju uspele da izjednače, pa je odlučivao peti set.

Srbija je vrlo brzo došla u zaostatak od tri poena. Uspela je naša selekcija da pripreti pred kraj seta, ali ne i da preokrene rezlutat.

Srbija, koja brani titulu šampiona Starog kontinenta, će u narednom kolu odmeriti snage sa Češkom u subotu 7. septembra od 17 časova.

hotsport.rs

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter