0
Auto Moto

Hamilton najbrži na prvom treningu u Monci

Objavljeno: 06.09.13 u 11:55

lewis-hamilton

Vozač Mercedesa Luis Hamilton ostvario je najbolji rezultat (1,25.565) na prvom nezvaničnom treningu uoči trke za Veliku nagradu Italije koja će u nedelju biti vožena na čuvenoj stazi u Monci.

Svega 35 hiljaditinki sporiji od Hamiltona bio je ljubimac domaće publike i prvi vozač Ferarija Fernando Alonso, dok je klupski kolega Britanca kasnio svega 14 stotinki. Četvrto vreme ostvario je aktuelni svetski prvak i vodeći u generalnom plasmanu Sebastijan Fetel u Red Bulu (1,25.753), dok je poslednji koji je vozio ispod 1,26.000 bio vozač Lotusa Kimi Raikonen (1,25.941).

Među prvih 10 završili su još Serhio Perez i Dženson Baton vozači Meklarena, zatim Mark Veber u Red Bulu, vozač Vilijamsa Pastor Maldonado i Žak Erik Vernje u bolidu Toro Rosa.

Sledeći nezvanični trening je na programu u 14 časova, dok će u subotu od 10 sati treći put vozači izaći na stazu kako bi je što bolje upoznali. Kvalifikacije su na programu u 14 časova u subotu, dok je trka u nedleju u istom terminu.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter