0
Auto Moto

Alonso želi da završi karijeru u Ferariju

Objavljeno: 06.09.13 u 13:45

fernando alonso

Prethodnih nedelja govorkalo se o tome da bi Fernando Alonso sledeće sezone mogao iz Ferarija da pređe u Red Bul, međutim kako je austrijski klub odlučio da Marka Vebera zameni Danijel Rikardo, usledila je izjava španskog automobiliste koji sada tvrdi da će okončati karijeru u slavnom italijanskom timu.

„Postojale su te glasine o Red Bulu, pa se posle pričalo da ću pauzirati godinu dana, a istina je da ja imam još tri i po godine ugovora sa Ferarijem i to nameravam da ispoštujem do kraja, a ako bude moguće i da produžim saradnju sa svojim timom jer nameravam da završim karijeru ovde“ – rekao je Alonso u Monci gde se ovog vikenda vozi trka za Veliku nagradu Italije.

Bivši prvak Formule 1 trenutno je drugoplasirani u generalnom plasmanu sa čak 46 bodova zaostatka za vodećim Fetelom, ali ga to ne sprečava da i dalje mašta o šampionskom tronu.

„trenutno nemamo zadovoljavajuće rezultate, ali se trudimo. Verujem da ćemo sledeće godine zaustaviti dominaciju Red Bula pošto nas očekuju potpuno nova pravila što će svim timovima pružiti velike mogućnosti“ – objasnio je prvi vozač Ferarija.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter