0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

Politika i u vaterpolu

Objavljeno: 04.09.13 u 09:47
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Vaterpolo Savez Srbije već pola godine nema predsednika nakon što je Skupština 1. marta sa tog mesta smenila Velibora Sovrovića, a kao kandidati za njegovog naslednika spominju se proslavljeni reprezentativac i trenutno predsednik opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić i Zoran Babić, čovek koji nema mnogo veze sa sportom ali je politički podoban pošto je visoki funkcioner Srpske napredne stranke.

Kao što je to običaj u srpskom narodu već je došlo do velikih podela među našim klubovima, jedni su za Šapića, drugi za Babića, ali nijedan od njih dvojice još uvek nije potvrdio da će se i zvanično kandidovati za mesto predsednika Vaterpolom saveza Srbije. Poslednji rok za podnošenje kandidatura je 11. septembar, dakle zainteresovani imaju još nedelju dana vremena, nakon čega će radno telo objaviti ko ulazi u trku za prvog čoveka ovog našeg trofejnog sporta.

hotsport.rs/novosti.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter