0
Odbojka

Tri debitantkinje na Terzićevom spisku

Objavljeno: 03.09.13 u 16:04

Zoran_Terzic

Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić saopštio je u utorak imena 14 igračica koje će igrati na Evropskom prvenstvu od 6. do 14. septembra u Švajcarskoj i Nemačkoj.

U timu Srbije igraće: Maja Ognjenović, Bojana Živković, Jovana Brakočević, Ana Bjeica, Suzana Ćebić, Jasna Majstorović, Nataša Krsmanović, Milena Rašic, Stefana Veljković, Jelena Nikolić, Brižitka Molnar, Brankica Mihajlović, Tatjana Malešević i Sanja Malagurski.

Aktuelne prvakinje Evrope učestvovaće po 16. put na tom šampionatu, a igraće u Grupi D, s Poljskom, Bugarskom i Češkom. Odbojkasice Srbije u sredu putuju za Nemačku, a prvi meč u Šverinu imaju u petak, 6. septembra, od 17.00 sati.

Evropsko prvenstvo se u Švajcarskoj igra u Cirihu, a u Nemačkoj u Haleu, Drezdenu, Šverinu i Berlinu.

Srbija će u 1. kolu D grupe u petak igrati protiv Bugarske (17.00), u 2. kolu, u subotu protiv Češke (17.00), a u poslednjem, 3. kolu, u nedelju, 8. septembra, protiv Poljske (18.00).

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter