0
Ostali sportovi

Atletski savez dobio sponzora

Objavljeno: 03.09.13 u 13:34

PREDRAG CULIBRK, VESELIN JEVROSIMOVIC

Generalni direktor kompanije „Telekom“ Predrag Ćulibrk i predsednik Atletskog saveza Srbije Veselin Jevrosimović potpisali su danas ugovor o sponzorstvu s ciljem što boljih priprema za Olimpijske igre u Rio de Žaneiru 2016.

Direktor „Telekoma“ je čestitajući Ivani Španović i Emiru Bekriću na istorijskim medaljama za Srbiju na prvenstvu sveta u Moskvi u avgustu, naglasio da su oni primer da se samo samopožrtvovanim i posvećenim radom može ostvariti uspeh.

„Čestitam i Atletskom savezu Srbije zbog vizije koju su imali. Srbija se zahvaljujući upornom i marljivom radu našla na atletskoj mapi sveta“, rekao je Ćulibrk tokom svečanosti potpisivanja ugovora u sedištu „Telekoma“.

On je naglasio da je „Telekom“ pristao da bude sponzor atletičarima kako bi im se odužio za sve što su oni do sada ostvarili.

„Ne samo da podržavamo seniorsku reprezentaciju, već i projekat dečje atletike bez koje nema omasovljenja ovog bazičnog sporta“, rekao je Ćulibrk.

On je dodao da je „ulaganje u atletiku ulaganje u mentalno i fizičko zdravlje nacije“.

Predsednik ASS Veselin Jevrosimović istakao je da je potpisivanje sponzorskog ugovora sa „Telekomom“ primer pomoći velike kompanije bazičnom sportu.

Generalni sekretar AS S Slobodan Branković naglasio je da za atletiku sada „nema bojazni, jer iza sebe ima najveću kompaniju“.

„Atletika je konačno dobila mesto koje joj pripada“, rekao je Branković.

On je dodao da „nam je od danas cilj Rio de Žaneiro“.

Rekorderka Srbije u skoku u dalj i bronzana sa prvenstva sveta u Moskvi Ivana Španović poručila je da će atletičari ovom podrškom biti maksimalno motivisani za pripreme za Igre u Riju.

„Telekom nas je podržavao i u protekle tri godine. Ovo je nastavak uspešne serije čiji je cilj Rio de Žaneiru. Idemo ka njemu svom snagom“, porucila je Španovićeva.

Osvajač svetske bronze na 400 metara s preponama Emir Bekrić naglasio je da će atletičari uz podršku „Telekoma“ od sada lakše „i uz osmeh“ ostvarivati ciljeve.

hotsport.rs/tanjug

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter