0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Novi trijumf Zvezde (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 31.08.13 u 18:53
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Fudbaleri Crvene zvezde zabeležili su i treću uzastopnu pobedu u Jelen Superligi. Na gostovanju u Kragujevcu crveno-beli su pobedili Radnički 1923 sa 2:0.

Zvezda je na početku meča stvorila nekoliko prilika, a svoju je iskoristio Filip Kasalica u 16. minutu.Milijaš je odlično centrirao iz slobodnjaka, a Kasalica skrenuo loptu i prevario Čančarevića.

Radnički je potom zaigrao dosta bolje, kontrolisao igru i ozbiljno zapretio Bajkoviću. Najiskusniji igrač na terenu i bivši napadač Zvezde Darko Spalević bio je najopasniji po svoj bivši tim. Međutim, do kraja poluvremena nije bilo promene rezultata.

U nastavku susreta bilo je nekoliko prilika na obe strane, ali nije bilo golova. U 75. minutu je ušao Abiola Dauda umesto Kasalice i odmah je usledila izgledna prilika, ali je sudija dosudio ofsajd. Jedan od najboljih fudbalera Zvezde u dosadašnjem toku šampionata Nejc Pečnik pogodio je prečku snažnim šutem u 85. minutu, a Dauda je potvrdio pobedu izabranika Slaviše Stojanovića iz kontranapada pred kraj meča.

Posle nekompletnog kola, Crvena zvezda je trećom pobedom izbila na drugo mesto sa istim brojem bodova kao i vodeći Čukarički. Radnički 1923 je doživeo i treći poraz i trenutno se nalazi na 13. mestu Jelen Superlige.

hotsport.rs

Tok meča:

90+3′ – Kraj meča.

90′ – Meč je produžen za tri minuta.

88′ – GOOOL!!! Dauda je strelac! Kovačević je izneo loptu sa svoje polovine, dodao Ninkoviću koji je izbacio Daudu ispred golmana Čančarevića, a ovaj rutinski šutira i pogađa gol.

85′ – Prečka! Pečnik je šutirao snažno sa 7-8 metara, ali je zatresao okvir gola Kragujevčana.

80′ – Puno prekida na meču. Zvezda je oprezno, pokušava da organizuje dobar napad, dok Radnički vreba svaku priliku za kontranapad.

75′ – Propala je odlična prilika za Zvezdu. Kovačević je centrirao iz slobodnjaka, Milijaš spustio glavom prema Milunoviću kome je zasmetao Dauda i sprečio da smesti loptu u praznu mrežu. Dauda se nalazio i u ofsajdu, tako da je gol i postignut ne bi bio priznat.

74′ – Druga izmena u Zvezdi, umesto Kasalice ušao je Dauda.

69′ – Pokušao je Knežević snažno iz slobodnog udarca dosta iskosa sa leve strane, ali je Bajković dobro intervenisao.

67′ – Mnogo problema zadaje Spalević crveno-belima. Zbog neopreznog starta nad vremešnim napadačem Lazić je dobio žuti karton.

62′ – Spalević je centrirao sa desne strane, a Stojmirović je malo zakasnio ipropala je odlična prilika za Radnički.

60′ – Dragan Mrđa je izašao, a u igru je ušao Luka Milunović. Nema ozbiljnijih prilika. Dosta tvrda utakmica.

51′ – Gužva u kaznenom prostoru Radničkog. lopta je odskočila na nekih desetak metara, a Mijailović je makazicama pokušao, međutim golman Čančarević je bez većih problema intervenisao.

48′ – Novi prekid meča. Ovoga puta zbog bakljade Delija.

46′ – Počelo je drugo poluvreme. Nema izmena.

Crvena zvezda na poluvremenu vodi sa 1:0 golom Kasalice. Radnički se u drugom delu prvog poluvremena oslobodio pritiska beograđana, pa su u par navrata ozbiljno pripretili golu Bajkovića.

45+2′ – Kraj prvog poluvremena

45′ – Prvo poluvreme je produženo za dva minuta

43′ – Spalević je odlično ubacio loptu u kazneni prostor gostiju, a Bajković je u poslednjem trenutku ispred Stojmirovića izbacio loptu u korner.

37′ – Knežević je prohujao po desnoj strani uputio dobar centaršut, Spalević se ispružio i šutirao pored gola.

32′ – Spalević je petom uposlio Stojmirovića koji je pokušao iz mrtvog ugla da prebaci Bajkovića, ali je ovaj ipak uhvatio loptu.

26′ – Novi prekid na utakmicama JSL! Ponovo zbog istaknutih transparenata na tribini na kojoj se nalaze navijači Crvene zvezde.

21′ – Kasalica je ponovo bio u prilici, ali ga je Ivan Petrović srušio na vici kaznenog prostora zbog čega je dobio žuti karton. Milijaš je pokušao da ugrozi gol domaćih, ali je Čančarević dobro reagovao.

16′ – GOOOL! Strelac je Filip Kasalica! Milijaš je centrirao iz slobodnog udarca, a Kasalica je iz drugog plana zakačio loptu i prevario golmana Čančarevića.

14′ – Malo je falilo da lopta stigne do Pečnika koji se stuštio prema golu Radničkog, ali je istrčali Čančarević blokira. Ona dolazi do Mrđe koji pokušava iz velike daljine da prebaci Čančarevića, ali lopta odlazi daleko preko gola.

13′ – Filip Knežević je pokušao da se oslobodi čuvara, šutira, ali je njegov udarac blokiran.

7′ – Zvezda pokušava da zapreti preko Kasalice i Pečnika, ali su njihovi šutevi izblokirani.

3′ – Lopta je došla do Ninkovića u kaznenenom prostoru Kragujevčana on šutia, a Čančervić odlično brani i odbija je korner.

1′ – Utakmica je počela.

RADNIČKI 1923: Čančarević, Beljić, Tintor, Rosić, Marić, I. Petrović, Stojmirović, S. Petrović, Petronijević, Knežević, Spalević.

CRVENA ZVEZDA: Bajković, Vešović, Krneta, Lazić, Mijailović, Kovačević, Milijaš, Ninković, Pečnik, Kasalica, Mrđa.

Fudbaleri Radničkog 1923 dočekuju na svom stadionu Crvenu zvezdu u okviru 4. kola Jelen Superlige.

Kragujevčani će pokušati da zaborave težak poraz koji su doživeli od Partizana u Beogradu kada su poraženi sa 5:1, dok Zvezda traži nastavak pobedničkog niza. Crveno-beli su u doborj seriji pošto su posle poraza na startu od Javora savladali Jagodinu i Napredak.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter