0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

Kolašinac baca u Berlinu i Zagrebu

Objavljeno: 31.08.13 u 21:13
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Ove nedelje 1.septembra 2013. godine naš i šampion Evrope u bacanju kugle Asmir Kolašinac braniće još dva puta ove sezone boje svoje zemlje.

Kolašinac se odlučio za još dva mitinga u ovoj sezoni, jedan je u Berlinu 1. septembra, a drugi u Zagrebu 3.septembra.

“Bila mi je potrebna pauza, kako bi poradio malo na greškama koje sam pravio na Svetskom prvenstvu. Iz tog razloga sam propustio par  mitinga, između ostalog i miting u Cirihu. U Berlinu će biti slična konkurencija kao i u Cirihu pa stoga očekujem dobro takmičenje. Nadam se da ću biti na svom nivou i da mogu baciti oko 20.50m, čime bih bio zadovoljan.

Nakon mitinga u Berlinu odlazim za Zagreb na Hanzeković miting, na kome me takođe očekuje jaka konkurencija. Prvih deset najboljih kuglaša na svetu biće tamo, tako da možemo očekivati reprizu finala Svetskog prvenstva, i moju priliku da popravim utisak. Atmosfera na tom mitingu je sjajna, pa mogu očekivati i dobre rezultate” – izjavio je Asmir.

Kolašinac će na borilište na mitingu u Berlinu izaći u nedelju u 15.55 časova.

hotsport.rs/ASS

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter