0
Odbojka

Terzić: Moramo da budemo zadovoljni

Objavljeno: 29.08.13 u 13:02

zoran-terzic-ruke

Nakon trijumfa protiv selekcije SAD u meču 2. kola finalnog turnira Gran pri takmičenja selektor reprezentacije Srbije  https://hotsport.rs/2013/08/29/odbojkasice-savladale-sad/ istakao je da ga raduje to što su njegove izabranice pokazale da poseduju kvalitet za nadmetanje sa najboljim svetskim državnim timovima.

„Moramo da budemo zadovoljni posle današnje utakmice, ne samo zbog pobede nad kvalitetnim protivnikom, već i zbog  načina odnosno igre koja je bila na većem nivou nego protiv Kine. Srećni smo zbog toga, devojke su pre svega pokazale da ima tu kvalitet, snagu i tehničko taktičku podlogu da posao urade na najbolji mogući način. To je važno zbog samopouzdanja, kao i da budemo svesni kvaliteta da možemo da pobeđujemo velike ekipe i da to moramo stalno da imamo u glavi. Utakmica je bila dobra, sa obe strane, puno lepih poena i akcija. U svim elelmentima u kojima smo juče zakazali danas smo odradili mnogo bolje što je bio preduslov da pobedimo ekipu kakava je Amerika“ – rekao je Terzić.

Naredni protivnik srpskih odbojkašice u petak od 12.10 po srednjeevropskom vremenu biće reprezentacije domaćina Japana.

„Uvek je teško igrati protiv Japana, reč je o kvalitetnoj selekciji, koja postiže zapažene rezultate. Njihov način igre nije specifičan za Evropu, igraju dosta brže. Naša prednost je u visini i snazi smeča i servisa, koje moramo da iskoristimo. Ako ih nateramo, kao ekipu SAD, da igraju bez idealnog servisa, onda su naše šanse velike da i sutra pobedimo“ – kazao je selektor Srbije.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter