0
Ostali sportovi

Dobar start srpskih kajakaša na Svetskom prvenstvu

Objavljeno: 29.08.13 u 15:07

Sestre-Moldovan1

Reprezentativke Srbije, sestre Nikolina Moldovan i Olivera Moldovan, plasirale su se u četvrtak u polufinale Svetskog prvenstva u kajaku i kanuu na mirnim vodama u Duizburgu.

Kajakašica Milica Starović plasirala se u polufinale discipline K-1 1.000 metara, pošto je zauzela treće mesto u drugoj kvalifikacionoj grupi rezultatom od 4:05,653 minuta. Kajakaš Marko Tomićević plasirao se u polufinale discipline K-1 1.000 metara, pošto je u trećoj kvalifikacionoj grupi zauzeo drugo mesto rezultatom 3:38,620 minuta. Kajakaši Dejan Pajić i Duško Stanojević plasirali su se u polufinale discipline K-2 1.000 metara, pošto su osvojili četvrto mesto u drugoj kvalifikacionoj grupi rezultatom 3:15,358 minuta.

Kajakašica Dalma Benedek Ružičić će učestvovati u polufinalu trke u disciplini K-1 500 metara, iako nije nastupila u kvalifijacijama. Ona je zakasnila na početak treće kvalifikacione trke, pošto je trka ranije počela. Reprezentacija Srbije je uložila žalbu, koju su organizatori prihvatili, pa će Dalma Bendek Ružičić u polufinalu nastupiti u stazi broj 10.

Polufinalne trke na programu su popodne.

hotsport.rs/beta.r

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter