0
Ostali sportovi

FOTO:STARSPORT

Španović: Idem na pobedu

Objavljeno: 28.08.13 u 16:00
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Naša rekorderka u skoku u dalj, Ivana Španović braniće boje naše zemlje na još jednom mitingu Dijamantske lige 29.avgusta 2013.godine u Cirihu.

“Osećam se odlično. Posle Moskve sam samo održavala dobru formu i pazila na tehniku. Na Dijamantskoj ligi takmičiće nas devet najboljih na svetu. Jako sam uzbuđena jer mi je ovo prva sezona u karijeri da je završavam na ovako velikom takmičenju, a da pritom nisam ni bolesna ni povređena. Skačemo u 20:25h, u samoj završnici mitinga tako da će biti veoma zanimljivo. Cirih je poznat svim ljubiteljima atletike i atmosfera je kažu jedinstvena. Ponosna sam što sam deo toga”, izjavila je naša heroina i osvajačica bronzane medalje na Svetskom prvenstvu u skoku u dalj, Ivana Španović.

Ivana će još jedanput pokušati da napadne državni rekord od 6.82m i to među najjačom konkurencijom sveta. Poslednje takmičenje u ovoj sezoni biće 31.avgusta u Francuskoj kada će takmičiti za reprezentaciju Balkana.

hotsport.rs/sem

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter