0
Ostali sportovi

Dubl skul u polufinalu

Objavljeno: 28.08.13 u 10:55

dubl

Srpski veslački dubl skul u sastavu Marko Marjanović i Aleksandar Filipović pobedom u svojoj grupi repesaža plasirao se u polufinale na Svetskom prvenstvu za seniore u Južnoj Koreji.

Marjanović i Filipović su do plasmana u polufinale došli u vremenu od 6:23,31 minuta

Pored srpskog čamca iz ove grupe repesaža među 12 najboljih čiji će okršaji za finale biti u noći između četvrtka i petka po srednjeevropskom vremenu, plasirale su se i posade Danske (6:24,84) i SAD (6:29,91), dok će četvrtoplasirana Češka (6:32,45) i petoplasirana Kina (7:04,97) veslati za utešna polufinala.

„Momci su odlično izveslali trku. Uspeli su da u taktičkom smislu odrade sve do tančina što smo se dogovorili. To je mnogo bitno, ne zbog same činjenice da su se plasirali u polufinale već zbog narednih izazova koji ih očekuju u Čungjuu. Mislim da su tek današnjom trkom ušli u pravi takmičarski ritam i to u najboljem trenutku“, kazao je trener ove posade i član selektorske komisije Dejan Guslov.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter