0
Odbojka

Terzić: Značilo bi nam da pobedimo Kinu

Objavljeno: 27.08.13 u 16:57
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije u sredu u japanskom Saporu počinje takmičenje na Finalnom turniru Gran prija protiv Kine, a selektor Zoran Terzić rekao je da njegove igračice, i pored kvalitetnog protivnika, imaju šanse da pobede.

„Prva utakmica na svim važnim turnirima je veoma važna, ne samo zbog rezultata, već i zbog samopouzdanja. Značilo bi nam puno da pobedimo u toj utakmici ekipu koja je jedina završila preliminarni deo Gran prija bez poraza, ekipu koja vredi i koja je pokazala da je medju najboljima na svetu“ – rekao je Terzić.

Utakmica između Srbije i Kine na programu je u sredu u 6.30 časova po našem vremenu.

„Imaju fantastičnu ekipu, fenomenalnog trenera, sve uslove da odigraju dobru utakmicu. Nadam se da i mi imamo čime da se suprotstavimo. Imamo šanse da uz veoma dobru i požrtvovanu igru i pobedimo u toj utakmici“, naveo je Terzić.

Srbija će u 2. kolu, u četvrtak, 29. avgusta, igrati protiv SAD (6,30), a u 3. kolu, u petak, 30. avgusta, protiv Japana od 12,10 časova po našem vremenu. Seniorke Srbije će u 4. kolu, u subotu, 31. avgusta, igrati protiv Brazila (8,30), a u poslednjem, 5. kolu, u nedelju, 1. septembra, protiv Italije od 6,30 časova po našem vremenu.

hotsport.rs/beta.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter