5
Fudbal

FOTO:STARSPORT

OBRT: Marko Petković u Zvezdi!

Objavljeno: 26.08.13 u 19:09

OFK BEOGRAD-VOZDOVAC-SUPER LEAGUE 2013-2014

Marko Petković biće novi fudbaler Crvene zvezde. Kako nezvanično saznajemo došlo je do potpunog obrta u pregovorima oko transfera ovog igrača i on će iz OFK Beograda bukvalno sa praga Partizana otići u Crvenu zvezdu.

Sredinom prošle nedelje bilo je jasno da Petković neće ostati na Karaburmi i činilo se da će on otići na Marakanu međutim, navodno usled nesloge rukovodstva crveno – belih u priču je ušao Partizan i praktično je sve bilo dogovoreno, a transfer je trebalo da bude ozvaničen danas.

Međutim, kako je vreme odmicalo postalo je jasno da situacija oko Petkovića nije najčistija i sada ostaje da se vidi kako će se zaista sve završiti. Izvor blizak ovom fudbaleru potvrdio je da se Petković  zapravo premišlja u izboru svoje nove sredine.

Do ovog trenutka još uvek nema zvanične potvrde ove informacije, a prvi čovek OFK Beograda Zvezdan Terzić, nije bio dostupan za komentar. Takođe niko iz Partizana nije bio voljan da prokomentariše zašto Petković nije još uvek predstavljen.

hotsport.rs

0
0

5 Komentara

  1. Kakav Dzaja, kakve picke materine, decko je Zvezdas, navija za Zvezdu od kad zna za sebe, i svi koji ga znaju, znaju koliko voli Zvezdu, kada je trebao da potpise za Partizan isao je kod drugara i ceo dan plakao, jer nije znao sta da radi, bila je to velika prilika. Ali ipak je ljubav prema klubu prelomila!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. „Predomislio se“ kad ga je, sto bi firmasi rekli,jos jedan predstavnik Dzajine stare skole, Terzic „ubedio“ da klinac „hoce samo u zvezdu“

    0
    0
    Odgovori
  3. Shvatio da nema sansi u sampionu pored Aksentija!
    Razumem coveka, razlozan potez, hoce da igra a u Zvezdi se inace trenutno skupljaju bolidi i sacmare!

    0
    0
    Odgovori
  4. Šta ste mislili da će kod Miše Tumbasa?? Zna dete koje su prave boje i koji je klub za njega. Ako Džaja hoće nekog igrača, uvek se znalo , to se i realizuje.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter