0
Auto Moto

Neverovatni Markez trijumfovao i u Brnu

Objavljeno: 25.08.13 u 13:52

Marc+Marquez

Mark Markez nastavlja da piše istoriju! Ovaj momak je u svojoj debitantskoj sezoni u Moto GP-ju došao je do pete pobede u sezoni, a četvrte uzastopne i tako postao najmlađi vozač ikada kome je pošlo za rukom da ostvari četiri trijumfa u nizu, a pritom je i prvi vozač koji je kao debitant došao do pet pobeda u sezoni. Zaista nestvarno.

Vodio je dugo Horhe Lorenco, ali ga je Markez obišao u samom finišu, a zatim je isto učinio i drugi vozač Honde Dani Pedroza. Pokušao je Pedroza da ugrozi i Markeza u preostala četiri kruga, ali to nije bilo moguće.

Markez ubedljivo vodi u šampionatu sa čak 213 bodova i verovatno će postati novi šampion.

I informacija za fanove Valentina Rosija, on je trku u Brnu završio na četvrtom mestu, pošto je u pretposlednjem krugu uspeo da obiđe Bautistu, dok je momak koji je osvojio pol poziciju Kračlou bio četvrti do 15 krugova pre kraja kada je doživeo peh i završio je trku na samom začelju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter