0
ATP

Đoković i Vemić prekinuli saradnju

Objavljeno: 22.08.13 u 16:20

novak-djokovic-dusan-vemic-

Novak Đoković i jedan od njegovih trenera Dušan Vemić dogovorili su se da ne nastave saradnju posle više od godinu i po dana zajedničkog rada.

„Dušan i Nole ostaju veliki prijatelji i sve što su se dogovorili je u tom duhu. Njegov doprinos Noletovim uspesima je veliki i saradnja sa njim ostaće mu u najlepšoj uspomeni“, navodi se u saopštenju PR tima Novaka Đokovića.

Đoković i njegov tim trenutno su u Njujorku gde se pripremaju za US open. Stigao je i Novakov trener Marjan Vajda i trenira se intenzivno, prepodne je rezervisano za teren, a popodne za fitnes o čemu brine Gebhard Fil Grič.

Treninzi se održavaju delom u Nju Džersiju, gde Đoković boravi tokom turnira, a delom u samom kompleksu „Flešing medouz“. Za oporavak i fizioterapije najboljeg tenisera sveta zadužen je Miljan Amanović.

Otvoreni šampionat SAD, 133. po redu, počinje 26. avgusta, a Đoković je postavljen za prvog nosioca. Titulu brani Endi Marej, koji je prošle godine u finalu posle pet setova bio bolji od srpskog tenisera.

hotsport.rs/tanjug

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter