0
Ostali sportovi

Bekrić: Još nisam svestan

Objavljeno: 16.08.13 u 15:05

svemir bekrija

Osvajač bronzane medaje na 400 metara prepone na prvenstvu sveta u Moskvi Emir Bekrić rekao je da još nije svestan uspeha koji je postigao i da je u finalu trčao ne samo za sebe, već celu Srbiju.

„Još nisam svestan šta sam uradio. To je ono što me raduje, jer ću tek da uživam u svakom trenutku koji sledi. Kažu mi ljudi da je u četvrtak bila „ludnica“ u Srbiji. Nisam sumnjao da mogu da istrčim još bolje nego u polufinalu. Trčao sam, ne samo za sebe, već za celu Srbiju“ rekao je Bekrić dan posle finalne trke.

Bekrić je posle neverovatnog finiša u poslednjih 100 metara stigao do bronzanog odličja rezultatom 48,05 sekundi, što je novi nacionalni rekord.

„Osećam se fenomenalno, skoro da nisam spavao. Bili smo na stadionu, gledali smo Tatjanu Jelaču u kvalifikacijama u bacanju koplja. Potpuno smo poludeli, „gazimo“ jedan za drugim. Čekali smo medalju 30 godina i onda uzmemo dve. Ne može da se poželi više“  dodao je Bekrić.

Ceremonija dodele medalja na 400 metara prepone biće održana u petak od 16.10 sati po srednjeevropskom vremenu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter