0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Novi Pazar: Da li nas želite u ligi?

Objavljeno: 11.08.13 u 08:40
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Čelni ljudi FK Novi Pazar bili su razočarani razvojem situacije na pre i za vreme utakmice 1. kola Jelen Superlige koju su izgubili protiv Partizana sa 4:3.

Posle veoma diskutabilnih sudijskih odluka čelnici Novog Pazara su odlučili da otvoreno postave pitanje Fudbalskom savezu Srbije.

„Otvoreno postavljamo pitanje FS Srbije da li nas žele ili ne žele u ligi. Danas smo odigrali prvu prvenstvenu utakmicu bez rezervnih igrača jer nam nije bilo dozvoljeno licenciranje novih i to samo zbog jednog igrača kojem smo zeleli da izmirimo dugovanje što on nije prihvatio.

No ni to nije bilo dovoljno pa je tendencioznim suđenjem Nedeljkovića, koji je fudbalskoj javnosti u Srbiji odavno poznat po sramnom suđenju, bio produžena ruka Saveza na terenu i pokazao da je Novi Pazar nepoželjan.

Neka nam otvoreno kažu i poštede sebe brukanja i mi ćemo sami izaći iz lige. Do kada će Bogoljub Stepanović i sudijska organizacija krojiti prvenstvo?! Cela Srbija je videla snimak utakmice i ovo sramno suđenje a mi ćemo se potruditi da snimak utakmice dostavimo FIFA i UEFA da vide gde se nalazi srpski fudbal“, stoji u otvorenom pismu FK Novi Pazar.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter