0
Odbojka

Savladan i Alžir /VIDEO/

Objavljeno: 10.08.13 u 18:55

srbija-alzir-odbojkasice

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije nastavila je da niže pobede na Gran pri takmičenju pošto je u meču 2. kola drugog turnira koji se održava u Beogradu savladala selekciju Alžira više nego ubedljivo sa 3:0, po setovima 25:11, 25:12, 25:11, posle samo jednog sata igre.

Najefikasnije u našem timu bile su Ana Bjelica sa 16 poena i Jelena Nikolić sa 13 uspešno završenih akcija, a selektor Zoran Terzić iskoristio je priliku da danas odmori nekoliko članica prve postave poput Brakočevićeve, Ognjenovićeve, Mihajlovićeve i Molnarove.

Nakon pet odigranih utakmica Srbija je uz selekciju Kine jedina reprezentacija sa maksimalnim učinkom i veoma je blizu plasmana na završni turnir koji će biti održan u Japanu.

U poslednjoj utakmici na turniru u Beogradu naše devojke u nedelju sa početkom od 20.45 časova igraće protiv selekcije SAD koja će svakako biti najteži protivnik u dosadašnjem delu Gran pri takmičenja.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter