0
Ostali sportovi

Kadeti ciljaju plasman u četvrtfinale Svetskog prvenstva

Objavljeno: 09.08.13 u 20:45

Rukometna-lopta

U petak je održana konferencija za medije povodom odlaska muške kadetske reprezentacije Srbije na Svetsko prvenstvo u rukometu koje će se održati u Mađarskoj, na kojoj su se predstavnicima medija obratio selektor Aleksandar Brković i kapiten Nemanja Mladenović.

„Na Prvenstvo idemo u nešto promenjenom sastavu ali sa najvećim očekivanjima. Cilj nam je dobar plasman u grupi i ulazak u četvrtfinale. Videli smo na primeru juniora važnost svakog duela i zato je naš cilj pobeda u svakom meču. Moramo da budemo maksimalno fokusirani pogotovo u prve dve utakmice, protiv Belorusije i Danske. Želeo bih posebno da se zahvalim Savezu koji je ispoštovao sve što smo tražili tokom pripremnog perioda“ – rekao je Brković.

Kapiten ekipe uverava javnost da će „orlići“ na Svetskom prvenstvu dati sve od sebe uprkos određenim problemima sa kojima su se susreli.

„Odlična je atmosfera u ekipi. Umorni smo nakon napornih priprema i imamo mali peh sa povredama ali igraćemo fokusirano i na pobedu u svakom meču“ – kazao je Nemanja Mladenović.

Kadetska rukometna reprezentacija Srbije igra u grupi A u kojoj su još Belorusija, Danska, Japan i Egipat i Čile. Prvu utakmicu naša selekcija igra u subotu u 14 časova protiv reprezentacije Belorusije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter