0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Kimi: Šćepa mi je sam dao traku

Objavljeno: 07.08.13 u 15:00
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Neobična konferencija u Humskoj. Napadač Partizana u društvu vođe navijača Kimija, pričao o tome šta se desilo na atletskoj stazi posle meča s Ludogorecom.

Kimi Radosavljević, vođa navijača Partizana i Marko Šćepović  održali su danas zajedničku konferenciju za medije. A njen epilog je pomalo iznenađujući. Nije Kimi skinuo Šćepi kapitensku traku posle utakmice s Ludogorecom, već mu je ovaj dobrovoljno dao.

To što snimci pokazuju drugačije, to je neka druga stvar.

„Nakon svake utakmice siđem s s tribine, kako bih pokupio zastave i koreografiju, tako da nije istina da sam prekinuo meč ili ne znam šta slično.

Marka Šćepovića poznajem dugo, nas dvojica smo veliki prijatelji i ja sam mu prišao, a on mi je sam dao kapitensku traku. Nisam bio ni malo agresivan niti sam ga napoa, već sam mu najnormalnije prišao.

Smatramo da on trenutno igra veoma loše i da nije zaslužio da nosi traku. Kad na sledećoj utakmici bude uklizao 15 puta i trčao nemamo ništa protiv da nosi dve trake.

Ne odlučujemo mi ko nosi traku, ali svuda u svetu se mišljenje navijača poštuje. Ne znam zašto se oko ovoga diže velika prašina, jer bi bio veliki problem da je to najjači utisak s sinoćnje utakmice“ – rekao je Kimi.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

I Marko Šćepović je rekao da nije bilo nasilja i kako se nijednog trenutka nijeosećao ugroženim.

„Nisam se uplašio niti bio ugrožen na bilo koji način. Navijači su uvek uz nas i poštujem njihovo mišljenje. Ono što se dogodilo nema nikakve veze s onim što je bilo s Lazarem Markovićem, prošle godine i nema razloga da se stvara fama oko toga.

Svestan sam da ne igram na očekivanom niovu i trudiću se da budem bolji. Navijači imaju pravo da kažu šta misle, ali mislim da je bolje da tokom utakmice prodržavaju igrača, a kad se utakmica završi, onda mogu da zvižde. Meni prvom ako treba“ – istakao je Šćepović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter