10
Evrokupovi

Navijači Šćepoviću skinuli kapitensku traku /VIDEO/

Objavljeno: 06.08.13 u 23:27

PARTIZAN-LUDOGOREC_17

Marko Šćepović je odavno na meti navijača Partizana, a pošto je u igru ušao umesto Saše Ilića protiv Ludogoreca uzeo je i kapitensku traku. Propustio je i šansu da izjednači u trećem minutu nadoknade, a posle meča su mu grobari skinuli traku… Pre toga su mu naravno zviždali dok je ulazio u igru…

0
0

10 Komentara

  1. poserem se ja i na igrače i na upravu kad jedan kriminalac ulazi u teren i skida kapitensku traku igraču. kakav god da je igrač nema niko pravo do trenera da mu skida kapitensku traku.
    šćepoviću ovo nisi trebao sebi da dozvoliš…da sam na tvom mjestu više nikad ne bi obukao dres partizana jer izgleda da navijači diriguju ko će i kada da igra…sramota, sramota, sramota

    0
    0
    Odgovori
  2. Bolesne umove imate vi koji podrzavate Kimijev cin,mamu vam jebem nenormalnu
    ko ste vi da pricate da igracima skidate trake.Kada je Scepovic usao imali smo par sansi i poboljsao nam se napad.Nego vi i ne gledate utakmicu nego ko ce sta da uradi sa tribina!
    I treba cigani da nas zajebavaju stavljamo naseg igraca na limundo seljacki stvarno.
    Kada je dao gol za pobedu u derbiju tada ste bili uz Marka,a kad malo slabije igra i nije u formi vi odma drvo nista ne zna,prodajemo ga na limundo.Jedini igrac za koga su zainteresovani klubovi uz Mitra i Ivanova(direktan krivac kod gola).Zato kada budete gledali utakmicu gledajte sa fudbalske strane,a ne sa navijacke!

    0
    0
    Odgovori
  3. Dao bih mu ja k…c da mi skine j…m ga usta narkomanska.Scepovicu ne ide,al koje je on smrdljivo mudo da mu skida traku j…m ga usta budjavai debela

    0
    0
    Odgovori
  4. Skandal je to sto Scepovic uopste igra u Partizan i u reprezentaciju protiv Hrvata, ko naredjuje da ovaj antitalenat mora da igra? sramota koliko su unistili Partizan sramota bre!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter