0
Ostali sportovi

Jelača: Nadam se novom državnom rekordu

Objavljeno: 02.08.13 u 11:18

Jelaca 2

Tatjana Jelača je naša najbolja atletičarka u bacanju koplja, normu za Svetsko prvenstvo ostvarila je na Prvenstvu Srbije 2013.godine u Sremskoj Mitrovici sa hicem od 60.01m. Najbolji rezultat u bacanju koplja je 60.89m.

“Zadovoljna sam. Treninzi pokazuju da sam u dobroj formi. Imala sam hice preko 58m i par dana pre Balkanijade i hitac preko 60m, nažalost to nisam uspela da ponovim u Staroj Zagori. U Moskvi se nadam da će se sklopiti sve kockice i da ću ući u finale, za koje je potreban hitac preko 60m, na koji sam svakako spremna. Nadam se novom državnom rekordu”, izjavila je Tatjana Jelača.

Trener Tatjane Jelače, Dragiša Đorđić takođe je dao izjavu o njegovim očekivanjima: “Tatjana je veoma dobro odradila pripreme u Kragujevcu od 10- 25. 07. i izuzetno je spremna. Na Balkanijadi sam očekivao rezultat bolji od ličnog rekorda, međutim Tatjana je bacala iz punog treninga i nije imala puno vremena za odmor i velika vrućina uticala je na njen nastup. Što se tiče nastupa u Moskvi, nadam se ličnom rekordu i borbi za ulazak medju 12 najboljih”.

Jelača će prvi put bacati u kvalifikacijama 16.avgusta u 7:30h ili 9h, a finalno bacanje je 18.avgusta u 14h po našem vremenu.

Tatjana Jelača rođena je 10.avgusta 1990.godine, raspoložena, odlučna i optimistična osoba.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter