0
Ostali sportovi

Grci bolji od Australijanaca

Objavljeno: 01.08.13 u 16:41

svetsko-prvenstvo-barselona-2013

U prvoj utakmici koja se igra za plasman od 5. do 8. mesta na Svetskom prvenstvu u Barseloni vaterpolo reprezentacija Bugarske je savladala selekciju Australije sa 11:9 (3:1, 4:3, 2:4, 2:1).

Grci su vrlo dobro otvorili meč i krajem drugog perioda su imali čak četiri gola viška da bi potom Australijanci serijom od 4:0 uspeli da dođiu do izjednačenja. Međutim, Grci su se na vreme prenuli i na kraju su trijumfovali sa 11:9.

Vlahopulos i Delakas sa po tri gola su bili najefikasniji u pobedničkom timu, dok je an drugoj strani isti učinak imao Jang.

Grci će se za peto mesto boriti protiv boljeg iz duela Srbije i Španije koji počinje u 17 časova, dok će se Australijanci protiv poraženog boriti za sedmo mesto.

U večernjim časovima na programu su polufinala u kojima se sastaju Mađarska – Hrvatska (20.15h) i Crna Gora – Italija (21.45h).

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter