0
Ostali sportovi

Amela: Daću sve od sebe

Objavljeno: 01.08.13 u 10:35

Amela i Rifat

Amela Terzić naša rekorderka na 1500m, ove godine novim ličnim rekordom, oborila je državni rekord i ostvarila normu za Svetsko prvenstvo u Moskvi, kao naša najmlađa takmičarka, rezultatom 4:05,68.

“Posle Tamperea, nisam imala vremena za pripreme, zbog dosta takmičenja u nizu. Radom sam nastavila, da nižem dobre rezultate, koji su potvrda da sam u odličnoj formi. Očekujem jaku trku i veliku borbu”, izjavila je Amela Terzić pred Svetsko prvenstvo u Moskvi.

Ovom prilikom njen trener, Rifat Zilkić rekao je: “ Amela je spremna i ona čeka kvalifikacionu grupu jako motivisana. Glavni cilj za ovu godinu smo ostvarili u Tampereu, a ambicije za Svetsko prvenstvo jesu prolazak u kvalifikacijama”.

Amela će nastupiti u kvalifikacionoj grupi 11.avgusta u 8:30h po našem vremenu, polufinalna trka na programu je 13.avgusta u 18:40h, a finalna trka je 15.avgusta u 19:20h.

Amela Terzić rođena je 2.januaru 1993.godine, ona je jako vedra, pozitivna i borbena osoba.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter